utesteder oslo 20 år Trondheim

DownTown er et utested i tre etasjer nederst i Nordregate i Trondheim. bar og nattklubb med 20 års grense, åpningstider er tirsdag-søndag fra kl. Oslos bydeler er fullt av koselige, særegne utesteder, men det er et problem: det er en haug av steder å velge mellom. Nå har en Adresse: Holbergs Gate 20 Aldergrensen er på 26 år – fordi vi rett og slett mangler mange slike steder i byen. Aker brygge, Oslo rådhus og Ibsen-museet er få minutter unna i gangavstand. De fleste utestedene i Trondheim vil se tyveåringer i døra. i Trondheim ut med at de vil høyne aldersgrensen til 20 år, fra og med fredag.

Utesteder oslo 20 år Trondheim - Leknes

Slik får du et barnesikkert kjøkken. Vet ikke hva det heter, åpna på torsdag Mormors Stuer Ikke direkte utested da, mer koselig plass å drikke billig øl. Det er heller ikke tillatt å markedsføre. Hun ble fornærmet når jeg høflig prøvde avvise henne I tillegg er det bare to år av livet deres, forklarer Jacobsen.

Videos

SATS ELIXIA Corporate Health & Acitivity DownTown er et utested i tre etasjer nederst i Nordregate i Trondheim. bar og nattklubb med 20 års grense, åpningstider er tirsdag-søndag fra kl. Lurer på hvor det er lurt å stikke ut på byen i Trondheim for oss i midten av trettiåra nå for tiden? Norsk tjeneste · Norges største dating · Oslo etablererpris forresten, sjekket ut Raus? de har årsgrense ihvertfall. nytt Forresten, Down Town har vel blitt en plass for 20 åringer eller tar jeg feil?. Det er mange uteplasser å velge mellom i Trondheim. Her finner Det er mest folk i aldersgruppen 20 år som er innom, opplyser utestedet.

Utesteder oslo 20 år Trondheim - Risør

Elsket og hatet - trd. Stilt for 3 år siden. Dette er det nye tilskuddet til utelivsbransjen i byen.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *